OZAN DöNER KEBAP & PIZZA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 671 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ozan Döner Kebap & Pizza. Meer weten? Ontdek meer

20 jul 2024 om 19:45 Thuisbezorgd is keer optijd. Eten altijd goed maar je kan het beter halen dan bestellen bij grote groep. Scheelt al gauw 5/10euro en dan de servers kosten nog
20 jul 2024 om 19:38 Zoals altijd een aanrader
14 jul 2024 om 22:36 Prijs/kwaliteit verhouding niet optimaal, eigenlijk te duur voor wat er is geleverd.
14 jul 2024 om 7:55 Heerlijk
13 jul 2024 om 22:34 Bezorgd op de afgesproken tijd ik heb herhaling van de vorige bestelling gedaan maar dan komen de opmerkingen die daarbij zijn gezet door mij niet doorgevoerd dus we hebben voor 1 persoon geen goed eten ontvangen ...1 pers gewoon brood gegeten
12 jul 2024 om 20:43 Was heerlijk
6 jul 2024 om 9:46 Lekker en verzorgd
30 jun 2024 om 10:15 Vaak bestelling gedaan bij Ozan Doner Kebap & Pizza. Altijd goed!
27 jun 2024 om 11:00 Snel en heet bezorgd. Erg smakelijk gegeten.
23 jun 2024 om 20:54 Het eten was nog warm en rijkelijk voorzien van toppings inclusief verse en lekkere groenten. Hele goede prijs-kwaliteit verhouding
20 jun 2024 om 7:51 Eten zelf was lekker, maar enorme buik kramp er na. Dit kan ook de Aryan zijn geweest.
10 jun 2024 om 20:53 Ik heb geen idee, want de bezorger heeft m'n eten elders bezorgd onderweg naar mij. Ik heb dus geen eten gekregen, maar het zal de ander vast gesmaakt hebben.